WINE WEEKENDS

We combine wine & cuisine to our popular wine tasting weekends, where the team spoil you with pleasure.

Once a month you will experience an evening with seasonal or themed 5-course wine menus. The menus are put together and prepared with great attention to detail and always perfectly matched to the wines of Gut Hermannsberg. In this way, the extraordinary minerality and brilliance of Germany's best Riesling sites are combined with perfect culinary delights from the region and specialties from around the world. 

Weinschmecker Wochenenden
Weinschmecker Wochenenden 2

Look forward to an exciting culinary dialogue for €139,- p.p. incl. menu, corresponding wines, water & coffee

The Wine Weekend dates // 2023

11. March
Rise and shine
Poultry variations for the start of the season

08. April
From the herb garden
Menu with native herbs & flowers

13. May
Dream duo of red & white
Asparagus & strawberries fresh from the field

17. June
Garden of Eden 
Vegetarian delicacies 

26. August 
More than sound & smoke
The slightly different barbecue menu 

23. September 
Great growths, Great cuisine 
Special cuisine with wines full of character
Surcharge: 45.- EUR p.pers.  
 

14. October 
Hunter & Gatherer
Game & Forest Specialties 

25. November 
Goose all new
Goose menu in 5 courses

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Wichtige Hinweise:

- Für diese Veranstaltung ist eine Vorauszahlung erforderlich und eine vorherige Reservierung ist obligatorisch!
- Die Menüs sind individuell auf die Weine abgestimmt und werden kurz vor dem jeweiligen Termin für Sie zusammengestellt. Änderungen vorbehalten. 
- Die Mindestteilnehmerzahl beträgt 20 Personen.
- Bitte informieren Sie uns direkt bei der Reservierung über Allergien und Unverträglichkeiten. Nur so können diese berücksichtigt werden. Wir behalten uns das Recht vor, die Gerichte im Rahmen unserer Möglichkeiten anzupassen.