WINE WEEKENDS

Savour an exquisite 5-course menu with a seasonal there from the Hermannsberg estate kitchen created by our chef Florian Müller.

Weinschmecker Wochenenden
Weinschmecker Wochenenden 2

Look forward to an exciting culinary dialogue for €105,- p.p. incl. menu, corresponding wines, water & coffee

The Wine Weekend dates // 2021

13. März 
Culinary from the Nahe Valley
Tradition meets modernity

08. Mai
Dream duo of red & white
Asparagus & strawberries fresh from the field

12. Juni
Delicacies from river and sea
Fish dishes and seafood

17. Juli
Harvest from Grandma's Garden
Local fruits & vegetables in 5 courses

28. August 
Fire & Flame - the next round
BBQ a la Gut Hermannsberg 

25. September 
Golden Autumn 
Symphony of mushrooms, herbs & berries  

17. Oktober 
"Waidmannsheil"
Specialities of game and the forest

13. November 
Goose & Duck 
goose and duck in 5 courses

Reservieren Sie jetzt Ihren Tisch 

Wichtige Hinweise:
-
Für diese Veranstaltung wird Vorkasse verlangt und eine vorherige Reservierung ist zwingend erforderlich!
- Die Menüs werden individuell auf die Weine abgestimmt und kurz vor dem jeweiligen Termin für Sie zusammengestellt. Änderungen vorbehalten. 
- Mindestteilnehmeranzahl sind 20 Personen.

- Bitte informieren Sie uns direkt bei der Reservierung über Allergien und Unverträglichkeiten. Nur dann können diese berücksichtigt werden. Wir behalten uns vor, die Gerichte im Rahmen unserer Möglichkeiten anzupassen.