GASTRONOMIC SATURDAY

On Culinary Saturdays our chef Florian Müller creates a special four-course menu for you. 

We serve you a refined four-course themed menu for €52,- p.P. and of course the wines of Gut Hermannsberg are the centre of attention.

Genießer Samstag
Genießer Samstag 2

Culinary Saturdays dates from September 2019

21. & 28. September2019

"Dishes from the vineyard"

 

05. & 12. October2019

"Red Saturday with lobster & Co."
Menu including 1/2 Brittany lobster (supplement of €23,- per person).

 

26. October & 02. November 2019

"Fruits of the forest"


Reserve your table now

 

Important Notice: Reservation is necessary and please tell us about allergies and intolerances when you make your reservation, otherwise we may not be able to assist you!

Reservieren Sie jetzt Ihren Tisch

Wichtige Hinweise: Reservierung erforderlich. Allergien und Unverträglichkeiten können nur berücksichtigt werden, wenn sie bei der Reservierung bekannt gegeben werden. Wir behalten uns vor, auf diese im Rahmen unserer Möglichkeiten einzugehen.